Close sidebar
Close sidebar

Mesajul scriitoarei aproape linsate pe motiv ca "fura copii"! Doina Popescu-Braila: "Se vor declansa actiuni penale"

Scriitoarea care a fost la un pas sa fie linsata in cazul "ambulantei care fura copii” sustine ca va actiona in judecata pe cei care scriu neadevaruri pe Facebook.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa noaptea „dementei colective”, in care o scriitoare din Braila a fost la un pas sa fie linsata, fiind banuita ca rapeste copii, femeia a anuntat ca monitorizeaza postarile pe Facebook ce fac referire la ea.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Doina Popescu-Braila, initiatoarea proiectului „Ambulanta pentru literatura”, a scris ca va face plangeri penale celor care scriu neadevaruri despre ea. „Anunt public ca am pregatit plangeri penale pentru cei care au continuat sa ma calomnieze, sa denatureze adevarul, sa manipuleze si sa instige dupa momentul comunicatului oficial al Politiei Romane din data de 5 iulie 2018, prin care s-a anuntat ca toate zvonurile sunt false si

ca nu exista acuzatii la adresa mea. De asemenea, avocatii mei vor face plangeri penale tuturor celor care manipuleaza si instiga pe Facebook cu minciuni de gen „a dat bomboane unei fetite sau a avut numere false, lada frigorifica si alte aberatii”.
Va informez ca un numar mare de cetateni de etnie m-au sunat sa-si ceara scuze si sa-mi spuna ca sunt rusinati ca au fost acolo in noaptea de 4 spre 5 iulie 2018 sau ca au crezut pentru cateva minute sau ore acea imbecilitate. 
Se vor declansa actiuni penale pentru calomnie, amenintare si instigare pentru toti cei care scriu tampenii pe Facebook”, a scris Doina Popescu-Braila pe contul ei.

Femeia a lasat sa se inteleaga ca primeste in continuare jigniri si chiar a anuntat ca nu va mai accepta cereri de prietenie decat de la cei care folosesc corect limba romana. „Dupa ce o gloata turbata m-a atacat fiindca le este frica de Bau-Bau si confunda albul cu negru, sute de imbecili umilesc limba romana cu insultele lor agramate.

Ei nu reusesc sa ma atace pe mine, dar arata cine sunt ei”, a mai scris autoarea, care s-a pozat si cu un soldat din trupele speciale "pentru pace in lume”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI