Close sidebar
Close sidebar

Mesajul sfâşietor al bunicii băieţelului mort după ce a fost operat la un spital privat” ”O dată cu el am murit şi eu”

Un băieţel de nici doi ani a murit la câteva ore după ce a fost operat de hernie inghinală într-un spital privat din Capitală.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Ştefan Alexandru avea 1 an şi 10 luni, iar sâmbătă a fost operat de hernie inghinală. După ce s-a trezit din anestezie, băieţelul s-a simţit tot mai rău şi după câteva ore a făcut stop cardiac. Părinţii spun că personalul medical din spitalul privat a reacţionat târziu şi au fost nevoiţi să cheme SMURD-ul, care a intrat în spitalul particular şi a preluat resuscitarea.Era însă prea târziu pentru băieţel.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Băieţelul era nepotul unei cunoscute jurnaliste din Găeşti, care este acum distrusă. Aceasta a postat pe pagina ei de socializare un mesaj sfâşietor:
”Acest copil a fost nepotul meu, a fost sufletul şi viaţa mea. O dată cu el am murit şi eu. Aveţi aici toată povestea. Nu pot să răspund la telefon. Vă rog să mă înţelegeţi, dragi prieteni”, a scris Mariana Ionescu pe pagina ei de socializare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI