Tânăra îl plânge de două zile pe Andrei, care s-a stins la doar 25 de ani.

Andrei îşi serbase ziua de naştere cu două săptămâni în urmă, iar după o vacanţă în ţară plecase din nou în cursă, în Europa. Lucra pe acelaşi camion cu tatăl lui şi luni veneau din Olanda şi transportau carcase de porc spre Italia. A intrat cu camionul în alt TIR accidentat într-o tamponare în lanţ, patru camioane fiind implicate.

El e singurul dintre şoferi mort, în vreme ce tatăl lui, 48 de ani, e în stare gravă la spital.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Ioana, iubita şoferului din Piteşti, a transmis mai multe mesaje sfâşietoare pe Facebook: "Iubitul meu, să ai grijă de mine!", a scris ea alături de o fotografie cu ei doi.

Câteva ore mai devreme postase o altă fotografie, cu Andrei, şi mesajul: "Te port în suflet pentru totdeauna, aşa cum ţi-am promis!"

În fine, la o zi după ce aflase tragica veste, Ioana postase o fotografie cu ea şi Andrei şi scrisese: "Îngerul meu".

Sute de alte mesaje de condoleanţe curg pe pagina de Facebook a fetei, de la prieteni şi de la colegi şoferi ai lui Andrei, toţi plângând moartea tânărului.

Sursă: observator.tv 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si