Close sidebar
Close sidebar

Mesajul sfâșietor al mamei Luizei Melencu: ”Câtă nepasare în acest caz..Te aștept acasă, copilul meu iubit!”

Monica Melencu, mama Luizei, una dintre cele două fete răpite de Gheorghe Dincă, trăiește un coșmar de la dispariția fetei.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Monica Melencu, mama Luizei, una dintre cele două fete răpite de Gheorghe Dincă, trăiește un coșmar de la dispariția fetei. În ciuda faptului că ancheta nu aduce nimic nou de luni bune, declarațiile lui Dincă fiind mai degrabă contradictorii, mama Luizei continuă să spere într-o minune care i-ar aduce fiica acasă, nevătămată. Având insomnii încă de la disparția Luizei, Monica Melencu își face curaj singură pe internet, postând la ore imposibile din noapte mesaje cutremurătoare dedicate copilului ei drag.

Citeste si: Petrecere în familia Alexandrei Măceșanu: „Îmi dau lacrimile și mă apucă furia!”

  ”Luiza, mami, ne este dor de tine, te iubim, te-am iubit si te vom iubi, te asteptam acasă copilul meu iubit” sau ”Azi ai facut 1 an si 3 luni de cand aceste institutii au fost in complicitate cu Dinca si mi te-au luat.

Doamne, cata nepasare in aceste caz. Lulu meu, fii puternica, ca suferinta ai indurat destula. Vom fi langa tine, noi, familia si o tara intreaga.Te iubesc, Lulu meu”, sunt doar două dintre mesajele scrise de mama Luizei Melencu seară de seară, alături de o mulțime de rugăciuni. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI