David-Mario Lazar, în vârstă de 5 ani, a fost găsit fără suflare într-o casă din Coventry, West Midlands, în care locuia împreună cu familia sa, la sfârșitul lunii ianuarie. Băiețelul a fost înjunghiat de propria bunică, în timp ce părinții lui erau la serviciu. Efortul medicilor de a-l salva pe micuț a fost în zadar. 

Citeste si: Mario, copilul omorât de bunică, va fi înmormântat în România: „Familia este în grija noastră”

Femeia este internată

Bunica lui Mario, în vârstă de 49 de ani este internată într-o clinică de psihiatrie și urmează, cel mai probabil, să fie supusă unei expertize pentru a se putea stabili dacă femeia avea sau nu discernământ în acea clipă. Urează ca aceasta să fie audiată de anchetatori pentru ca oamenii legii să afle cu exactitate circumstanțele și modul în care s-a petrecut tragedia.

„La sosire, echipajele au descoperit un băiat în stare gravă. El primea deja îngrijiri medicale de la colegii din poliție.(...) În ciuda eforturilor tuturor, a devenit evident că nu se poate face nimic pentru a-l salva pe băiat și a fost confirmat decesul la fața locului”, a spus un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din West Midlands.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Acum s-a aflat de ce boală suferea bunica lui Mario și de ce a decis să-și ucidă nepotul. Băiatul avea cinci ani

Mama lui Mario, mesaje pe rețelele de socializare

Mama lui Mario i-a adus micuțului mai multe omagii în diferite postări pe Facebook: „”Te iubesc,te ador,te divinizez,inimioara curata și pura,ești cel mai frumos copil din intrega lumea”. 

Un apropiat al familiei spune că nimeni nu știe cum femeia a recurs la un asemenea gest: „Pur și simplu nu știm de ce. Când am cunoscut-o, ea părea în regulă. Nu a prezentat niciodată semne de boală mintală”. 

Citeste si: O româncă şi-a ucis nepotul în vârstă de 5 ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si