Alina era stresată din cauza evenimentului, însă nimeni nu s-a gândit că îşi va lua viaţa. Luni dimineaţă a plecat de acasă spre Agigea. Logodnicul ei a crezut că va merge la naşi, însă a primit după câteve ore vestea că Alina e moartă.

Citeste si: Detalii șocante despre fiul lui Gheorghe Dincă: "Fiu-său a violat o fată, dar a scăpat. Nu ştiu cum, ce pile avea taică-său"

Marţi seară, Alexandru a publicat un mesaj sfâşietor pe pagina sa. Alina va fi înmormântată joi, la Cimitirul Municipal, la ora 14:00.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Cazul șocant al unui băiețel. La 3 ani este obligat de mamă să se sinucidă: „Nu plânge, mamă. Eu o să râd că tu o să te odihneşti. Te rog foarte frumos, o dată, mamă."

"A plecat în ceruri sufletul meu pentru totdeauna. Bubulina mea a fost un înger pe pamant. Nu te voi uita niciodată iubirea mea. Dumnezeu să te odihneasca în pace!

Citeste si: Tânăr din Iaşi, găsit în propria maşină cu venele tăiate. Băiatul îşi anunţase cel mai bun prieten că vrea să moară

Cine vrea să o conducă pe ultimul drum, să vină mâine la Cimitirul Municipal de pe strada Baba Novac. Ora 14.00", a scris Alexandru pe pagina sa.

Sursa: spynews.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si