În cadrul unui podcast, Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, în tragedia de la 2 Mai, a făcut declarații sfâșietoare.

Valentin Olariu: ,,Nu mai avem încredere în sistemul nostru judiciar" 

Acesta a mărturisit că nu mai are încredere în justiție. De asemenea, pentru familia lui Vlad Pascu a transmis un mesaj dur, potrivit Realitatea.net.

Citește și: Mesajul cutremurător transmis de tatăl Robertei, pentru avocații familiei Pascu: ,,Aș vrea ca și copiii lor să întâlnească un Vlad pe drum și atunci să simtă cum se aplică legea''

Vlad Pascu și cei doi tineri uciși în tragedia de la 2 Mai

Vlad Pascu și cei doi tineri uciși în tragedia de la 2 Mai

[Sursa foto: Facebook-Vlad Pascu/Sebastian Olariu/Roberta Dragomir]

,,Pe drogatul criminal l-au schimbat banii, iar de vină sunt doar părinții săi".

Acesta a adăugat că nimic nu mai este ca înainte.

"În casă intru foarte rar, doar dormim. Casa noastră nu mai este cum era înainte. Este un cavou. Fix când eram cea mai fericită familia a venit un drogat și ne-a luat persoană care ne apropia și care ne făcea să radem".

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Acesta a rămas fără speranțe și spune că nu mai are încredere în justiția din țara noastră.

"Nu mai avem încredere în sistemul nostru judiciar", a spus bărbatul.

De asemenea, Valentin Olariu a vorbit și despre primele declarații făcute de Vlad Pascu, direct din închisoare:

"Sigur, sigur avocații îl învață. Avocații vor să-l scoată că Vlad Pascu nu este cel ce spune presă.

Închizându-l pe Pascu cât mai mult timp, să-și petreacă în pușcărie și să-și dea seama de ce a făcut. Banii l-au schimbat pe Pascu iar cea mai mare vină o au părinții". 

Mesajul transmis de tatăl lui Sebi, pentru familia lui Vlad Pascu

Tatăl lui Sebi a transmis și un mesaj pentru familia lui Vlad Pascu, despre care spune că are o siguranță din cauza banilor:

Citește și: VIDEO- Mihai Pascu, mărturisiri controversate despre fiul său, după mai bine de jumătate de an de la tragedia din 2 Mai: ,,Acest copil a fost ca un trofeu”. Ireal cum îi motivează consumul de substanțe interzise!

Vlad Pascu și tatăl său, Mihai Pascu

Vlad Pascu și tatăl său, Mihai Pascu

[Sursa foto: Facebook-Vlad Pascu/Inquam-Octav Ganea]

"Să simtă ce simțim noi. Din ce fericiți am fost, am rămas 3. Fiecare își urlă amarul, nu vrem să ne vadă celălalt, fiecare în colțul lui.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

Eu cred că au rămas aceiași oameni.

Numai după zâmbetul malefic al tatălui. De fiecare dată e cu zâmbetul pe buze, fiind sigur pe el. Siguranță asta constă în bani".

Valentin Olariu: ,,Legătura dintre mama-fiu e puternică''

Acesta a adăugat că legătura dintre mama sa și Sebi este foarte puternică, seara mergând la el în cameră și vorbind cu el.

Mai mult decât atât, cu ochii înlăcrimați, bărbatul spune că fiica sa face terapie, iar soția ia pastile pentru somn. 

"Acum luptăm doar pentru Selena. Face de 2 ori psiholog pe săptămană. În primele zile după accident nu se puteau înțelege cu ea, voia să meargă după Sebi.

Legătura dintre mama-fiu e puternică, seară merge la el în camera și vorbește cu el. O văd când coboară pe scări cu ochii umflați de plâns, nu poate să doarmă, este pe pastile acum".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si