România s-a oripilat atunci când a ieșit la iveală faptul că un cetățean olandez, venit cu scop turistic la noi în țară, a omorât o minoră de 11 ani din Gura Șuții, pe nume Adriana Mihaela Fieraru.

 

Oamenii legii au deschis imediat o anchetă în acest sens și s-a descoperit că cetățeanul olandez mai fusese în România și că, de fiecare dată, el practica ceea ce se poate numi „turism sexual”.

Mesajul șocant dat de pedofilul olandez către o colegă din Olanda

Johannes Visscher, zis „Joop”, olandezul acuzat că a abuzat-o și ucis-o pe Adriana Mihaela Fieraru, fetița de 11 ani, din Gura Șuții, a fost adus pentru prima dată în România de compania de IT pentru care lucra.

Citeste si: Logodnica criminalului olandez, declarații cutremurătoare: "Dacă vii dintr-o familie ca a lui Joop, nu ai nici o șansă. Nu era un monstru, ci un om care a suferit mult”

Mesajul șocant dat de pedofilul olandez către o colegă din Olanda

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bărbatul a lucrat la multinaționala Centric din vara lui 2013 și până în vara lui 2014.

Citeste si: Drama prin care a trecut o copilă de 14 ani! A fost violată timp de 3 ani! Cine este monstrul care a făcut acest lucru!

Atunci, criminalul olandez a câștigat un concurs al companiei, având șansa să viziteze o țară europeană unde firma avea sedii. Johannes Visscher a ales să vină în România, la Iași, alături de un prieten.

Mesajul șocant dat de pedofilul olandez către o colegă din Olanda

În 2014, „Joop” Visscher îi dădea mesaj unei colege din Olanda și îi transmitea că a ajuns cu bine în România.

Citeste si: Șocant! Ce s-a descoperit în camera unor viitori poliţişti din incinta Şcolii de Poliţie de la Câmpina

„Am aterizat în siguranță în București și acum sunt în drum spre Iași”, a fost mesajul pe care Visscher i l-a transmis colegei din Olanda. Jurnaliștii publicației menționate au încercat să ia legătura cu sediul firmei din Iași, dar nu au primit alte detalii și informații.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si