Close sidebar
Close sidebar

Mesajul șocant dat de pedofilul olandez către o colegă din Olanda

Apar noutăți în cazul cetățeanului olandez Johannes Visschr, care a omorât-o pe minora Adriana Mihaela Fieraru din Gura Șuții. El a șocat prin mesajul dat către o colegă din Olanda.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

România s-a oripilat atunci când a ieșit la iveală faptul că un cetățean olandez, venit cu scop turistic la noi în țară, a omorât o minoră de 11 ani din Gura Șuții, pe nume Adriana Mihaela Fieraru.

 

Oamenii legii au deschis imediat o anchetă în acest sens și s-a descoperit că cetățeanul olandez mai fusese în România și că, de fiecare dată, el practica ceea ce se poate numi „turism sexual”.

Mesajul șocant dat de pedofilul olandez către o colegă din Olanda

Johannes Visscher, zis „Joop”, olandezul acuzat că a abuzat-o și ucis-o pe Adriana Mihaela Fieraru, fetița de 11 ani, din Gura Șuții, a fost adus pentru prima dată în România de compania de IT pentru care lucra.

Citeste si: Logodnica criminalului olandez, declarații cutremurătoare: "Dacă vii dintr-o familie ca a lui Joop, nu ai nici o șansă. Nu era un monstru, ci un om care a suferit mult”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Bărbatul a lucrat la multinaționala Centric din vara lui 2013 și până în vara lui 2014.

Citeste si: Drama prin care a trecut o copilă de 14 ani! A fost violată timp de 3 ani! Cine este monstrul care a făcut acest lucru!

Atunci, criminalul olandez a câștigat un concurs al companiei, având șansa să viziteze o țară europeană unde firma avea sedii.

Johannes Visscher a ales să vină în România, la Iași, alături de un prieten.

În 2014, „Joop” Visscher îi dădea mesaj unei colege din Olanda și îi transmitea că a ajuns cu bine în România.

Citeste si: Șocant! Ce s-a descoperit în camera unor viitori poliţişti din incinta Şcolii de Poliţie de la Câmpina

„Am aterizat în siguranță în București și acum sunt în drum spre Iași”, a fost mesajul pe care Visscher i l-a transmis colegei din Olanda. Jurnaliștii publicației menționate au încercat să ia legătura cu sediul firmei din Iași, dar nu au primit alte detalii și informații.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI