Suspecta care a ucis trei copii și trei adulți la o școală din Nashville, luni dimineață, a trimis o serie de mesaje întunecate unui prieten în minutele premergătoare atacului, potrivit unui raport al poliției.

Citește și: VIDEO- Atac armat la școală din SUA! Trei copii și-au pierdut viața

Poliția americană a identificat-o pe Audrey Hale, în vârstă de 28 de ani, drept persoana responsabilă pentru vărsarea de sânge de la Covenant School.

Mesajul întunecat al lui Audrey Hale 

Cu doar câteva minute înainte de atacul armat din școala privată creștină, un fost coleg de baschet al lui Hale a primit un mesaj pe Instagram de la presupusa criminală.

„Plănuiesc să mor astăzi”, se citi în mesajul trimis lui Averiannei Patton. "ACEASTA NU ESTE O GLUMĂ!!!!", a scris ea, potrivit Daily Beast.

Audrey Hale

Transexuala Audrey Hale 

[Sursa foto: Twitter]

Audrey Hale a continuat spunându-i lui Patton: „Probabil vei auzi despre mine la știri după ce voi muri. Acesta este ultimul meu rămas bun. Te iubesc. Ne vedem din nou într-o altă viață.”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Primul mesaj, de la ora la 9:57 a.m., pare să fi fost trimis cu aproximativ 16 minute înainte de a fi fost făcut primul apel la 911.

Cine era Audrey Hale, tânăra care a ucis trei copii mici

Poliția l-a descris inițial pe atacator ca fiind un adolescent, apoi a vorbit despre o femeie de 28 de ani, adăugând ulterior că Audrey Hale era transgender.

O sursă apropiată familiei Hale a declarat pentru The Daily Beast că abia „relativ recent” tânăra a început „să se identifice cu un el”.

Patton i-a răspuns la mesajul alarmant spunând că Hale are „atât de mult mai multă viață de trăit”. „Știu, dar nu vreau să trăiesc”, a răspuns Hale.

"Îmi pare atât de rău. Nu încerc să te supăr sau să atrag atenția. Trebuie doar să mor”, a mai spus criminala.

„Am lăsat în urmă dovezi. Ceva rău este pe cale să se întâmple”

Audrey Hale a continuat să-i spună lui Patton că i s-a spus prima pentru că este „cea mai frumoasă persoană pe care am văzut-o și am cunoscut-o vreodată toată viața”.

„Familia mea nu știe ce sunt pe cale să fac”, a continuat Hale. „Într-o zi, asta va avea mai mult sens. Am lăsat în urmă dovezi mai mult decât suficiente. Dar ceva rău este pe cale să se întâmple”, a explicat într-un mod misterios Hale.

Trei copii de 9 ani, împușcați mortal de atacatoare

Poliția din Nashville a identificat victimele adulte ale împușcăturii de luni ca fiind Mike Hill, 61 de ani, Cynthia Peak, 61 de ani și Katherine Koonce, 60 de ani.

Copiii au fost numiți ca Evelyn Dieckhaus, William Kinney și Hallie Scruggs, toți în vârstă de 9 ani.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Anchetatorii au găsit la domiciliul lui Audrey Hale un „manifest” și alte scrieri pe care le cercetează pentru a afla motivul masacrului.

Hărți desenate manual ale școlii cu puncte de intrare detaliate au fost, de asemenea, amplasate la reședința tinerei.

Un profil LinkedIn și un site web personal care par să aparțină lui Audrey Hale o descriu ca fiind un designer grafic care creează logo-uri pentru afaceri. Ea a absolvit anul trecut Nossi College of Art cu o diplomă în ilustrație și design grafic, potrivit profilului LinkedIn.

Școala Covenant, care a fost fondată în 2001, se adresează elevilor mici, de la preșcolari până la clasa a șasea și este situată la sud-vest de centrul orașului, în cartierul Green Hills din Nashville. Nu este clar între ce ani a fost Hale elevă a școlii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si