Fostul principe Nicolae este acuzat ca a fortat intrarea in resedinta regelui Mihai si a agresat fizic si verbal trei persoane, a anuntat miercuri Casa Regala a Romaniei, intr-un comunicat.

Citeste si: Andra a suferit un grav accident si a ajuns de urgenta la spital

Incidentul a avut loc o o ora dupa ce Regele Mihai primise Sfanta Impartasanie de la trimisul IPS Mitropolitului Iosif. De cealalta parte, Nicolae a spus ca nu intelege „agresivitatea” cu care a fost impiedicat sa-si vada bunicul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Reactia Nicoletei Cirjan, femeia cu care Principele  ar fi avut o legatura in urma cu ceva timp,  vine dupa ce mama  lui Nicolae  a facut referire in comunicatul ei, si la testul de paternitate al presupusului sau copil.

“Pentru ultima oara,

va reamintesc: nu am refuzat niciodata sa fac test ADN cu Iris! Tot ce am cerut a fost sa il facem in doua locuri diferite (alese chiar şi prin tragere la sorti). Acum, intrebare de 10 puncte pentru toti carcotaşii mei: daca are intentii bune referitor la copilul lui de ce refuza sa faca doua teste?” ,  a scris Nicoleta Cirjan pe contul de socializare. 

Sursa: Libertatea

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si