Close sidebar
Close sidebar

Mesajul transmis de mama presupusului copil al fostului Principe Nicolae in plin scandal la Casa Regala

Mesajul transmis de mama presupusului copil al fostului Principe Nicolae in plin scandal la Casa Regala. Nicoleta Cirjan a avut prima reactie, pe contul de socializare.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fostul principe Nicolae este acuzat ca a fortat intrarea in resedinta regelui Mihai si a agresat fizic si verbal trei persoane, a anuntat miercuri Casa Regala a Romaniei, intr-un comunicat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Incidentul a avut loc o o ora dupa ce Regele Mihai primise Sfanta Impartasanie de la trimisul IPS Mitropolitului Iosif. De cealalta parte, Nicolae a spus ca nu intelege „agresivitatea” cu care a fost impiedicat sa-si vada bunicul.

Reactia Nicoletei Cirjan, femeia cu care Principele  ar fi avut o legatura in urma cu ceva timp,  vine dupa ce mama  lui Nicolae  a facut referire in comunicatul ei, si la testul de paternitate al presupusului sau copil.

“Pentru ultima oara, va reamintesc: nu am refuzat niciodata sa fac test ADN cu Iris! Tot ce am cerut a fost sa il facem in doua locuri diferite (alese chiar şi prin tragere la sorti).

Acum, intrebare de 10 puncte pentru toti carcotaşii mei: daca are intentii bune referitor la copilul lui de ce refuza sa faca doua teste?” ,  a scris Nicoleta Cirjan pe contul de socializare. 

Sursa: Libertatea

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI