Familia lui Ştefan a declarat de nenumărate ori până acum că nu se va lăsa până când nu vor fi găsiţi vinovaţii de moartea băieţelului. Acesta fusese operat sâmbătă, 20 octombrie, la prânz, de hernie inghinală, o operaţie considerate banală, iar câteva ore mai târziu a murit. La ora actuală, Parchetul face o anchetă pentru a afla vinovaţii, iar în urma audierilor, doctoriţa care l-a operat pe Ştefan a fost pusă sub acuzare, ea ar putea fi cercetată pentru ucidere din culpă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Bunica lui Ştefan crede că într-un final se va face dreptate şi vor fi găsiţi vinovaţii de moartea micuţului.
”După zeci de audieri ale asistentelor şi medicilor, astăzi a venit rândul şi doctorei, cea care l-a OMORÂT pe Ştefan. Spun cu toată convingerea că L-A OMORÂT, şi, ca orice om VINOVAT, „distinsa” nu a vrut să dea nicio declaraţie la Parchet. A cerut în schimb să consulte dosarul după ce procurorul de caz i-a adus la cunoştinţă încadrarea de suspect de ucidere din culpă. Cu  siguranţă vor mai fi şi alţii traşi la răspundere pentru uciderea lui Ştefan”, a declarat Mariana Ionescu, bunica lui Ştefan, după audierile de luni.


Pe 20 octombrie, Ştefan, un băieţel de un an şi 10 luni, a fost operat de hernie inghinală, într-un spital privat din Capitală. Intervenţia, care este considerată una banală, a fost o reuşită conform medicilor. La mai puţin de o oră de la operaţie, băieţelul a fost mutat într-un salon, desi, conform declaraţiilor părinţilor, se simţea rău. Starea lui Ştefan s-a înrăutăţit şi la câteva ore după operaţie a făcut stop cardiac şi a murit.
Conform certificatului medico-legal, cauza decesului băieţelului a fost şoc hemoragic post-operator, cauzat de ”ciupirea” unei vene în timpul intervenţiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si