Familia lui Matei Ene a fost decimată de tragedia de la Ferma Dacilor. Doi copii și tatăl lor au pierit în incendiul care a mistuit întreaga pensiune turistică din Tohani.

Citește și: Ferma Dacilor, primul mesaj postat după tragedia în care 8 persoane și-au pierdut viața: ”Nu ne ies calculele. Ne dor inimile cum nu ne-au mai durut, cum n-am știut vreodată că-i posibil”

Luca și Petre Ene,  doi frați fotbaliști, de 11 și 16 ani și-au pierdut viața în incendiul fatal, alături de tatăl lor,  Lucian Ene, un apropiat al patronului Dinicu.

Lucian Ene, un bodyguard cunoscut din Capitală, a intrat în flăcări ca să-și salveze copiii, dar n-a mai ieșit.

Soția sa, de 48 de ani, și singurul fiu rămas în viață, Matei, în vârstă de 16 ani, au fost răniți. Mama a fost transportată la Spitalul Județean Ploiești cu arsuri pe 5% din corp.

Matei Ene, fratele geamăn al lui Luca a fost trimis la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, starea lui fiind stabilă.

Matei Ene, mesaj tulburător de pe patul de spital după tragedia de la Ferma Dacilor

Matei Ene a reușit să scape cu viață dintre flăcările violente, însă trăiește o suferință greu de descris.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Băiatul care și-a pierdut tatăl și frații a găsit tăria să transmită un mesaj cutremurător de pe patul de spital.

„Tata, ai fost eroul meu, eşti exemplul meu în viaţă, nu îmi vine să cred că ai plecat aşa repede din viaţa mea, nu îmi văd viaţa fără tine. Petru, te iubesc nespus de mult, eşti frăţiorul meu şi mereu vei fi, eşti puterea mea şi sufletul meu. Luca, eşti geamănul meu, te iubesc cel mai mult, o parte din mine a murit odată cu tine, ţi-am zis să vii după mine, nu înţeleg de ce te-ai oprit… M-aţi lăsat singur cu mama, o să am grijă de ea, vă promit. Sunteţi familia mea şi vă iubesc infinit, mi-aș fi dat viaţa pentru voi. Drum lin către ceruri, îngerii mei!”, a scris tânărul pe Facebook.

matei ene

Matei Ene a reușit să scape cu viață împreună cu mama sa

Citește și: VIDEO- Povestea celor care au pierit în incendiul de la cabana Ferma Dacilor. 8 persoane și-au pierdut viața în incendiu

Tatăl lui Matei a intrat în flăcări după ce a izbucnit incendiul în pensiune pentru a-și salva copiii. Din nefericire, a sfârșit carbonizat. 

Bărbatul era un cunoscut bodyguard din Capitală și s-ar fi ocupat cu asigurarea securității în cluburile de lux din București.

Ipoteza unei "mâini criminale" la Ferma Dacilor, printre variantele criminaliștilor

Cele şapte victime carbonizate care au fost găsite de pompieri în urma incendiului devastator de la Ferma Dacilor au fost identificate pe baza probelor ADN, au precizat surse judiciare.

Potrivit acestora, anchetatorii au recoltat probe ADN pe care le-au comparat cu mostre luate de la rudele victimelor, cele şapte persoane carbonizate găsite până la acest moment fiind astfel identificate.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În continuare este căutată o a opta persoană dispărută. În paralel, sunt în derulare audieri la sediul Poliţiei Mizil.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au deschis un dosar penal pentru distrugere şi ucidere din culpă în acest caz.

Surse judiciare au precizat că anchetatorii nu exclud nicio variantă, fiind luate în calcul atât izbucnirea focului ca urmare a unei acţiuni intenţionate, cât şi varianta unui accident.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si