Close sidebar
Close sidebar

Mesajul tulburator transmis de Zoia Alecu, in ziua in care Laura Stoica ar fi implinit 50 de ani: ”Am fost ca doua surori! Azi imi canti in gand!”

Au trecut 11 ani de la moartea Laurei Stoica, artista care si-a pierdut viata in urma unui accident de masina, insa, prietenii, fanii si familia au reusit sa pastreze vie memoria artistei.

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu cateva zile s-a desfasurat prima editie a “Festivalului Laura Stoica”, la Targoviste, unde au fost organizate o serie de programe si concursuri de interpretare si concerte tribut in amintirea marii cantarete.

Insa, ieri, in ziua in care Laura Stoica ar fi implinit 50 de ani, colegii artistei au fost rascoliti din nou de amintiri. Printre acestia se numara si folk-ista Zoia Alecu, una dintre cele mai apropiate prietene ale cantaretei, care i-a transmis un mesaj tulburator.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

“Si azi tot la tine-mi zboara gandul. Am venit la Targoviste sa-ti cant, am vorbit oamenilor despre noi, despre cat de bune prietene am fost, ca doua surori, sor-meo, am plans, m-am vazut cu mama si fratele tau, mereu cu gandul la tine. Azi imi canti tu in gand, eu ti-am scris versurile pentru piesa "Mereu ma ridic" pentru ca asa suntem amandoua, am scris despre noi”, a spus Zoia Alecu.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI