Lionel Messi a făcut cumpărături și, în același timp, s-a bucurat de o ședintă foto alături de fanii săi. Pozele cu starul fotbalului din supermarket au ajuns imediat virale.

Messi își face cumpărăturile singur

Lionel Messi s-a mutat în Florida și se ocupă singur de cumpărăturile sale. Dovezile sunt pozele postate de fani cu acesta, într-un supermarket din Florida, în timp ce fotbalistul era la cumpărături.

Fanii au fost în extaz când l-au văzut pe Lionel Messi în supermarket

Fanii au fost în extaz când l-au văzut pe Lionel Messi în supermarket

[Sursa foto: Twitter]

Fanii au fost în extaz când l-au văzut pe Lionel Messi în supermarket. Bucuria și entuziasmul lor este observat în pozele postate pe Twitter.

“Deşi este puţin surprinzător că Messi a reuşit să adune toate produsele alimentare înainte de a fi observat la coada de la casă, fanii au început să ceară să facă poze cu superstarul, iar Messi nu le-a refuzat ocazia de a obţine acea fotografie preţioasă”, a relatat Marca despre sesiune de cumpărături realizată de Messi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

A făcut poze cu fanii în supermarket.

A făcut poze cu fanii în supermarket.

[Sursa foto: Twitter]

Citește și: VIDEO- Propria soție l-a acuzat de pedofilie. Prezentatorul BBC plătea minori pentru conținut pornografic

Nou jucător la Inter Miami

Argentinianul Lionel Messi a semnat recent cu Echipa Inter Miami, după ce a refuzat să prelungească contractul cu PSG din cauza tensiunii existente din partea fanilor.

Într-un interviu acordat către beINSPORTS, Messi a vorbit despre plecarea lui de la echipa Paris Saint-Germain.

Argentinianul Lionel Messi a semnat recent cu Echipa Inter Miami, după ce a refuzat să prelungească contractul cu PSG

Argentinianul Lionel Messi a semnat recent cu Echipa Inter Miami, după ce a refuzat să prelungească contractul cu PSG

[Sursa foto: Facebook- Lionel Messi]

„Am mers la Paris pentru că mi-a plăcut clubul și aveam prieteni acolo, dar și persoane pe care le cunoșteam de la națională. A părut mai ușor pentru mine să mă adaptez față de oricare alte locuri aș fi putut merge și de aceea am decis să merg la Paris. La început a fost incredibil, am primit mult sprijin, așa cum am spus des, însă după asta, oamenii au început să mă trateze diferit, o parte din publicul parizian.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Majoritatea m-a tratat bine, ca la debut, dar a fost tensiune cu mare parte din fanii Parisului, nu am avut niciodată intenția asta. Dar astea au fost lucruri pe care le-au trăit și Mbappe și Neymar anterior, e modul lor de a acționa. Rămân cu cei care m-au respectat, așa cum eu am respectat pe toată lumea încă de la debut și atât, restul e anecdotă. Rămân cu amintirea lui Neymar și Mbappe, care m-au sprijinit încă de la început” a declarat Leo Messi în interviul pentru beINSPORTS, potrivit sport.ro.

Citește și: Francesca s-a stins din viață cu doar câteva zile înainte de a deveni mamă. Avea doar 27 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si