Mai mulți români au postat poze cu un tânăr angajat la un celebru fast-food spunând că el este Messi de România. Internauții au aprobat asemănarea și spun că cei doi par a fi gemeni. Tânărul român are asemănări accentuate cu celebrul fotbalist din Argentina.

Citește și: VIDEO- Cupa Mondială: Incidente după Franţa- Maroc. Un copil de 14 ani a fost călcat de o maşină

„Cea mai bună postare de până acum.”, „S-a angajat la „Shaorma la Tzanca”, „S-a angajat după meciul ăsta.”, „Messi 2”, „Messi de România”, sunt doar câteva dintre comentariile afișate în mediul online.

Informații despre Lionel Messi

Lionel Andrés Messi este un fotbalist argentinian, spaniol și italian liber de contract, care joacă pe post de atacant sau mijlocaș. Pe plan internațional, are prezențe la națională pentru Argentina U20, Argentina U23 și Argentina.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: O altă moarte suspectă la Cupa Mondială din Qatar. A căzut de la etajul 8 al stadionului

Messi s-a născut pe 24 iunie 1987 și are 35 de ani. Fotbalistul este căsătorit cu Antonella Rocuzzo și au împreună trei copii.

Citește și: Mbappe și Hakimi, doi buni prieteni, adversari în a doua semifinală de la Cupa Mondială din Qatar 2022. Franța, în finală după 2-0 cu Maroc

Argentina este noua campioană mondială după o finală de infarct cu Franța, decisă la loviturile de la 11 metri.

În ultima zi a competiției s-a decis nu doar campioana mondială, ci și golgheterul competiției (Mbappe- 8 goluri), precum și cel mai bun fotbalist al turneului de fotbal (Lionel Messi). Meci plin de dramatism: după 80 de minute în care Franța nu a jucat deloc, au fost suficiente 2 minute de sclipire, Argentina a fost egalată și s-a ajuns la prelungiri! Scor final 3-3, după răsturnări de situație și Argentina câștigă cu 4-2 la penalty-uri.

Citește și: Imagini incredibile pe străzile în Argentina, după victoria naționalei lui Messi la Campionatul Mondial. Ce mesaje au devenit virale după meciul anului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si