Meteo, 14 iulie

ÎN ȚARĂ

Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi ușor în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, însă doar izolat vor fi ploi de scurtă durată în zonele de munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări ziua, în regiunile estice și sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 29 de grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, iar cele minime se vor încadra în general între 6 și 16 grade.

În zonele depresionare, dimineață și noaptea, izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor. Temperatura maximă va fi de 26...27 de grade, iar cea minimă de 15...16 grade, mai coborâtă în zona preorășenească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.


Meteo, 15 iulie

ÎN ȚARĂ

Vremea va continua să se încălzească ușor, iar local în sud va deveni călduroasă după-amiaza.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza în zonele de munte, iar noaptea îndeosebi în vest, nord-vest și centru, dar numai pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în cursul zilei, în Dobrogea, în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime între 8 și 19 grade.

BUCUREȘTI

Vremea se va menține frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârșitul nopții. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 29...30 de grade, iar cea minimă va fi de 14...17 grade.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si