Close sidebar
Close sidebar

Meteo 2 martie: Alertă de viscol și temperaturi scăzute în toată țara

Prognoza meteo 2 martie. Meteorologii anunță temperaturi mult mai scăzute față de media normală din această perioadă. Viscolul va fi prezent în toată țara.

Albert Matei,

Meteo 2 martie: Alertă de viscol și temperaturi scăzute în toată țara Meteo 2 martie: Alertă de viscol și temperaturi scăzute în toată țara 

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Deși suntem la începutul lunii martie, putem spune că primăvara a venit doar calendaristic în România, deoarece vremea a fost una mult mai rece față de media normală din această perioadă. Reprezentanții Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) au emis o nouă prognoză în care sunt anunțate alte ninsori și temperaturi scăzute în continuare în toată țara.

Vreme de iarnă la început de martie

Meteorologii spun că vor fi înnorări și precipitații în zona de est dar și la munte, acolo unde va ninge. 

Ninsorile vor apărea inclusiv în Moldova, Dobrogea și local în Transilvania, în timp ce în restul țării se vor înregistra precipitații mixte. 

Citeste si: VIDEO| Cod galben de vânt și ninsori viscolite în sud-estul țării

Reprezentanții ANM anunță vreme rea până sâmbătă 

Va continua să ningă moderat în județele Constanța și Tulcea. Se va depune un strat de 10-15 cm de zăpadă. Ninsori vor fi și în Carpații Orientali și Meridionali, acolo unde va ninge temporar și se va depune strat.

ANM anunță că în vigoare inclusiv o informare de viscol, valabilă până joi. 

Miercuri, vor fi condiții de polei în majoritatea zonelor din țară. Nopțile vor fi foarte reci, iar spre dimineață se va instala izolat ceața. 

Vântul va sufla slab și moderat, iar în est, extrmitatea de sud-vest și la altitudini ridicate, va avea intensificări și va sufla cu viteze în general de 45-50 km/h.

Maximele se vor situa între 0 și 8 grade, în timp ce temperaturile minime vor atinge între -6 și 0 grade. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Cod galben de ninsori viscolite în 10 județe. Alertă meteo de la ANM

Cum va fi vremea în București

Vremea se va menține mai rece decât e normal la începutul primăverii inclusiv în Capitală. Va fi înnorat și vor apărea precipitații slabe, mai mult sub formă de ninsoare, în special în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab, până la moderat. 

Maximele vor crește puțin față de zilele anterioare, situându-se între 4 și 6 grade Celsius, în timp ce minimele vor fi între -4 și -2 grade.

Meteo 2 martie: Alertă de viscol și temperaturi scăzute în toată țara

[Sursa foto: PixaBay]

Vremea joi, 3 martie

Meteorologii spun că vremea se va menține în continuare rece în majoritatea regiunilor țării, în special dimineața și noaptea. 

În zonele muntoase va ninge, în timp ce în restul țării vom avea un cer variabil și vor exista șanse de precipitații reduse. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile vor fi în creștere față de cele de miercuri. Maximele vor ajunge între 0 și 10 grade, iar minimele între -9 și 0 grade. 

Vremea se încălzește și în București, temperaturile maxime situându-se între 7 și 8 grade, iar minimele în jurul valorii de -2 grade. 

Cerul va fi ușor înnorat și există șanse de precipitații. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Jumătatea estică se află sub secetă puternică

Vremea vineri, 4 martie 

Meteorologii spun că nu vom scăpa de vremea rece nici vineri. Vor fi temperaturi scăzute în special dimineața și seara. Maximele se încadrează între 2 și 10 grade Celsius, în timp ce minimele între -10 și 0 grade. 

Se vor înregistra precipitații slabe, iar pe arii restrânse, în sud, est, centru și la munte, cerul va fi noros. 

În Capitală va fi înnorat în a doua jumătate a zilei și va ploua trecător. Va fi polei, iar vântul va sufla slab și moderat. 

Maximele se situează în jurul valorii de 7 grade, în timp ce minimele ajung între -2 și 0 grade. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI