Meteo 8 februarie. Vreme de primăvară în februarie 

Meteorologii spun că temperaturile vor crește în toată țara pe parcursul zilei de astăzi, 8 februarie, valorile situându-se peste limita normală din această perioadă. 

În anumite regiuni își vor face apariția ploile slabe, iar cerul va fi temporar noros. De ninsori vom avea parte doar în zonele de munte, sub formă de lapoviță, și ninsoare local în nord, centru, pe alocuri în est și mixt în vest. 

Tot la munte, vântul va sufla cu putere la altitudini înalte, în Carpații Meridionali și de Curbură, acolo unde va înregistra viteze care pot ajunge între 120-140 km/h. Se va instala inclusiv viscolul, iar vizibilitatea va fi una foarte scăzută. 

Citeste si: Prognoza meteo ANM, marți, 8 februarie 2022. Starea vremii în București, dar și în celelalte regiuni ale țării

Pe timpul zilei se vor înregistra intensificări temporare, vântul va sufla cu putere în partea de est și sud-est, acolo unde rafalele vor atinge 55-65 km/h, în timp ce pe suprafețe mici va depăși 70 km/h. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Meteo 8 februarie: ninge la munte, ploi slabe și temperaturi ridicate în restul țării

Meteo 8 februarie: ninge la munte, ploi slabe și temperaturi ridicate în restul țării

[Sursa foto: PixaBay]

Meteo 8 februarie. Vremea în București

Vremea se menține frumoasă inclusiv în Capitală, unde cerul va fi variabil iar vântul va sufla slab spre moderat. Maximele vor atinge valori cuprinse între 7-8 grade, în timp ce minimele vor arăta între -3 și -1 grade. 

Citeste si: VIDEO| Meteo: vremea se schimbă radical! Cod portocaliu și cod galben de ninsori și viscol puternic în 13 județe ale țării

Vremea în restul țării

În orașul Brașov maxima va fi de doar 1 grad, în timp ce minima va înregistra -2 grade. 

Ceva mai frig va fi la Predeal, acolo unde maxima va fi de -4 grade marți, față de ziua de ieri, când s-au înregistrat 4 grade Celsius. Maximele scad semnificativ inclusiv în Sinaia, ajungând la -3 grade Celsius, față de 4 grade înregistrate luni. 

În Constanța își vor face apariția ploile, iar maximele vor atinge 6 grade. Minimele ajung la valoarea de -1, față de 3 grade cât au fost înregistrate luni. 

Citeste si: Prognoza meteo ANM, marți, 8 februarie 2022. Starea vremii în București, dar și în celelalte regiuni ale țării

Oficialii ANM spun totodată că în intervalul 7-28 februarie 2022, vremea va fi destul de caldă, cu temperaturi variabile. În majoritatea regiunilor din țară va ploua moderat aproape zilnic în perioada menționată. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si