Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea în țară, azi, 12 noiembrie

Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil în zonele montane şi submontane, iar dupa orele prânzului şi în centrul ţării, astfel se va menţine nebulozitatea joasă în celelalte regiuni, pe alocuri asociată cu ploaie slabă sau burniţă.

Spre seară şi la noapte, înnorarile se vor accentua în vestul şi sud-vestul teritoriului, unde va ploua pe arii extinse şi moderat cantitativ, în timp ce în rest cerul va fi parţial noros, iar ploile se vor semnala pe spaţii mici.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sudul Banatului şi pe crestele Carpaţilor Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 şi 12 grade Celsius.

În această săptămână, temperaturile scad în toată țara, dar mai ales în zonele estice. Temperaturi vor chiar mai rece decât în mod normal, în această perioadă. Precipitațiile rămân scăzute la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Citeste si: Catalogul eMag de Black Friday. Toate reducerile sunt AICI- Live Update

Pobabilitatea de apariție a precipitațiilor sub formă de ploi, lapovițe și ninsori va fi mai mare după data de 10 noiembrie

Vremea în București

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În Capitală, cerul va fi înnorat, mai persistente în prima parte a zilei şi noaptea, când vor fi condiţii de ceaţă şi burniţă. Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice datei, cu o maxima de 11- 12 grade Celsius şi o minimă de 2-5 grade Celsius. Vântul va sufla în general slab.

Vremea la munte

În masivele sud-vestice, la altitudini mari, vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Vremea pe litoral

La malul Mării Negre, cerul va fi acoperit de nori în timpul zilei. Temperatura maxima va fi de 12 grade Celsius


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si