Close sidebar
Close sidebar

Prognoză meteo specială pentru București. Când se opresc ploile

Meteorologii au emis o progrnoză meteo specială pentru București, anunțând ploi și furtuni până joi noapte.

I.C.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că până joi, la ora 23:00, în bucurești vor fi prezente averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

„Instabilitatea atmosferică se va manifesta miercuri (24 iunie), cu o probabilitate mai mare în orele serii şi la începutul nopţii, iar joi (25 iunie) începând din orele amiezii, prin perioade cu averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Citeste si: VIDEO| Salvați din calea apelor. O nouă furtună a făcut prăpăd în Alba și în Bistrița-Năsăud

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Vor fi condiţii de grindină. În tot intervalul de prognoză se vor acumula cantităţi importante de apă, iar pentru secvenţe scurte de timp se vor depăşi 15-25 l/mp”, precizează ANM.

Temperaturile maxime vor fi de 27-29 de grade, iar cele minime de 15- 18 grade.

Cod roșu de inundații

Un Cod roșu de inundații a fost emis, miercuri, de hidrologi, pentru bazinul hidrografic al Prutului.

Totodată, există pericolul de viituri în mai multe județe din țară.

Citeste si: Vreme caldă în weekend. Ce spun meteorologii

Codul roșu de inundații este valabil până la ora 24:00, când sunt așteptate scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri, cu posibile depăşiri ale cotelor de apărare.

În intervalul 24.06.2020 ora 12:00 – 26.06.2020 ora 24:00, pe râurile din bazinele hidrografice: Prut – sector amonte Ac. Stânca Costeşti (judeţul Botoşani).

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI