Vreme neobișnuit de caldă pentru zilele următoare

Vremea în Bucureşti

Mijlocul lunii octombrie aduce temperaturi extrem de ridicate, în comparaţie cu alţi ani. Marţi, 15 octombrie, în Capitală, meteorologii anunţă valori de până la 25 de grade Celsius pe timpul zilei! La primele ore însă, norii şi ceaţa îşi vor spune cuvântul. După apus, cerul va fi noros, iar mercurul din termometre va ajunge la 10 grade Celsius.

Meteo, marți-15 octombrie.Vreme neobișnuit de caldă pentru zilele următoare

Citeste si: De ce să pui sare în şampon? Milioane de persoane o fac deja!

Vremea în Iaşi

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Şi în Iaşi se anunţă vreme călduroasă! Marţi, 15 octombrie, se vor înregistra până la 22 de grade Celsius. La fel ca în Capitală însă, la începutul zilei, norii şi ceaţa le vor da ceva bătăi de cap cetăţenilor. Noaptea, termometrele vor arăta 10 grade Celsius.

Vremea în Constanţa

Meteo, marți-15 octombrie.Vreme neobișnuit de caldă pentru zilele următoare

Citeste si: Veste bună pentru milioane de români!

Nori joşi şi ceaţă şi pe litoral! Marţi, 15 octombrie, meteorologii anunţă maxima de 20 de grade Celsius în Constanţa. După apus, în această regiune, se vor înregistra cele mai ridicate valori: 15 grade Celsius. Cerul rămâne noros până a doua zi.

Vremea în Cluj

Meteo, marți-15 octombrie.Vreme neobișnuit de caldă pentru zilele următoare

Citeste si: Sfârșitul lumii va veni în ACEST AN. Cea mai sumbră predicție a lui Nostradamus care sperie întreaga lume

În partea de vest a ţării, ziua de marţi, 15 octombrie, începe cu cer predominant însorit. Aici, spre deosebire de săptămâna trecută, se anunţă valori ridicate, maxima fiind de 24 de grade Celsius. Noaptea însă, situaţia se schimbă. Deşi cerul rămâne senin, mercurul din termometre scade drastic până la 6 grade Celsius.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si