Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 13 septembrie 2021. Vremea se va menține în general frumoasă și caldă pentru a doua decadă a lunii septembrie.

Temperaturi cuprinse între 7și 15 grade în noaptea aceasta

În noaptea de duminică spre luni cerul va fi variabil în regiunile nordice, centrale, estice și sud-estice și mai mult senin în rest.

Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 și 15 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali spre 3 grade, dar și ușor mai ridicate pe litoral, până spre 18 grade. Pe arii restrânse îndeosebi în centrul țării și în depresiunile intramontane se va semnala ceață.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Rezultate Loto 6 din 49 și Joker, duminică 12 septembrie 2021

Vremea luni 13 septembrie 2021

Vremea se va menține în general frumoasă și caldă pentru a doua decadă a lunii septembrie.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza în zonele montane și submontane, iar noaptea și în nord-est, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 32 de grade, cele mai ridicate valori fiind în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 8 și 17 grade.

Dimineața și noaptea, îndeosebi în nord-vestul și centrul teritoriului se va semnala ceață. Presiunea atmosferică va fi cvasi-staționară.

Citeste si: Sfârșitul tragic al unui român stabilit în Italia. Bărbatul a fost găsit înecat în mare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si