Close sidebar
Close sidebar

Meteo: temperaturi scăzute și ploi în acest weekend

Reprezentanții ANM anunță că, atât astăzi cât și în weekend, temperaturile vor fi scăzute pentru ultima decadă a lunii mai. Maximele vor ajunge la aproximativ 21 de grade Celsius.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vineri dimineața, cerul a fost mai mult noros la munte, în sudul și parțai în centrul țării și variabil la senin în rest, potrivit antena3.ro. 

Izolat, în nordul Olteniei s-a semnalat burniță.

Citeste si: Cutremur în Vrancea. Ce magnitudine a avut seismul

Vântul suflã slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curburã. La ora 09.00 se înregistrau valori termice cuprinse între 5 grade la Ţebea şi 16 grade la Mangalia, potrivit antena3.ro.

Citeste si: Guvernul a aprobat Memorandumul privind recunoaşterea reciprocă a diplomelor emise de instituţiile de învăţământ superior din România şi China

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Vremea va fi astăzi rece pentru ultima decadã a lunii mai. Temperaturi deosebit de reci se vor înregistra în nordul, nord-estul şi parţial în centrul ţãrii.

Cerul va avea înnorãri şi temporar va ploua slab, local în zonele montane, în sud şi sud-est şi izolat în restul teritoriului.

Citeste si: Alte trei decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus. Bilanţul a ajuns la 1159

La munte, la altitudini mari vor fi posibile fulguieli trecãtoare, iar vântul va avea rafale de 70...80 km/h. Intensificãri locale şi temporare ale vântului, în medie cu viteze de 40...50 km/h vor fi şi în regiunile vestice, sud-vestice, centrale şi estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 21 de grade. Izolat se va semnala ceaţã, potrivit antena3.ro.

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI