Meteorologii Accuweather au anunțat perioada primelor ninsori din București. Dacă în 2023, a nins pentru prima oară în Capitală la începutul lunii decembrie, în 2024 vom vedea primii fulgi de nea mult mai devreme.

Dacă luna octombrie se anunță o lună cu temperaturi mai mult decât prietenoase, între 19 și 23 de grade, noiembrie va aduce prima zăpadă. Luna va începe cu temperaturi în scădere, 9-10 grade Celsius, ploi și înnorări accentuate.

Iar potrivit meteorologilor Accuweather, bucureștenii vor avea ocazia să vadă primii fulgi de nea în cea de-a doua săptămână a lui noiembrie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Meteorologii Accuweather au anunțat când va ninge în București

Specialiștii susțin că ar putea ninge pentru prima oară în sezonul rece 2024-2025 în jurul datei de 13 noiembrie, cu vreo două-trei săptămâni mai devreme decât s-a întâmplat anul trecut, în 2023. Temperaturile vor scădea sub 0 grade și va începe să ningă.

Citește și: VIDEO A nins în Africa de Sud! Imagini surprinzătoare din mai multe regiuni

Primele ninsori din România, însă, sunt anunțate încă din luna octombrie. Prima zăpadă ar putea cădea în 21 octombrie și 22 octombrie, în localitățile de la munte, unde se vor înrregistra temperaturi negative ce vor ajunge la -2° Celsius și cu maximele ce se vor situa în jurul valorii de 9 grade.

sursa foto: Shutterstock & Accuweather


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si