Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Meteorologii anunță că vom avea vreme de primăvară de Paște. Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile

Potrivit prognozei meteo, media temperaturilor maxime va fi în creștere treptată, de la valori de la 11 grade Celsius, până la valori în jurul a 20 de grade în perioada 25 -27 aprilie. De Paște, vom avea chiar și 26 de grade Celsius în unele zone ale țării.

Andreea Albu,

Meteorologii anunță că vom avea vreme de primăvară de Paște. Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După câteva zile în care vremea va fi deosebit de rece, temperaturile vor crește, se arată în prognoza pe două săptămâni publicată luni de Administrația Națională de Meteorologie.

Vremea pe regiuni

În Muntenia, media maximelor va fi în creştere treptată, de la valori de la 11 grade în primele două zile, până la 20 de grade în perioada 25 – 27 aprilie. Ulterior acestui interval, temperatura aerului va scădea şi se va ajunge la o medie regională a maximelor de 17 – 18 grade.

Nopţile vor fi reci în primele zile ale intervalului, când media regională a minimelor va fi de cel mult două grade, după care temperatura aerului va creşte spre valori de 8 grade.

Citeste si: Ce semnificație are fiecare culoare a ouălor de Paște. Care este culoarea care nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai mare în zilele de 19 şi 20 aprilie, apoi în intervalul 25 aprilie – 1 mai.

În Oltenia, vremea va fi deosebit de rece în primele trei zile ale intervalului, cu o medie a temperaturilor maxime de 10 – 11 grade. După data de 20 aprilie, vremea va intra într-un proces de încălzire uşoară, iar media maximelor va ajunge la 19 grade, în perioada 25 – 28 aprilie.

După acest interval, vremea se va răci şi media maximelor va coborî spre 16 – 17 grade, până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni de prognoză.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai mare în perioada 18 – 20 aprilie şi în intervalul 22 aprilie – 1 mai.

Citeste si: Cozonac cu aluat opărit: Reţeta bunicii pe care trebuie să o încerci de Paşte

La munte, din 21 aprilie, vremea se va încălzi uşor, astfel încât media maximelor va ajunge la 8 grade, în perioada 23 – 27 aprilie. După acest interval, vremea se va răci, media maximelor urmând a coborî uşor la 6 grade, până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni de prognoză.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Primele de Paște au devenit un lux

Totuşi, mai târziu media minimelor va creşte treptat -8 grade, în intervalul 18 – 20 aprilie, spre valori de două grade, în intervalul 25 – 27 aprilie, apoi va scădea spre -1 grad, până la sfârşitul perioadei analizate. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai mare în intervalul 18 – 20 aprilie, precum şi între 24 aprilie şi 1 mai.

Vremea în București

În București temperaturile vor fi ridicate de Paște. Duminică, 24 Aprilie, maximele vor atinge în jur de 24 de grade Celsius, iar luni, 25 Aprilie, temperaturile vor ajunge chiar și la 26 de grade. Cerul va fi senin și nu vor exista șanse de precipitații.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI