Potrivit informarii emise de Administratia Nationala de Meteorologie, vremea va fi calduroasa in toate regiunile, local caniculara vineri  in regiunile sudice si sud-vestice, iar sambata in toate zonele de campie si de podis.

Meteorologii informeaza ca se vor inregistra temperaturi maxime de 34.- 36 de grade, iar in sudul Olteniei si sud-vestul Munteniei, izolat chiar 37 de grade. Indicele temperatura-umezeala (ITU) local va atinge si depasi usor pragul critic de 80 de unitati in special in Campia Romana si in Campia de Vest.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Conform ANM,  in cursul zilei de duminica, in sudul, centrul si estul tarii vremea se va mentine calduroasa, pe arii restranse caniculara, cu temperaturi maxime de 34- 35 de grade. in regiunile vestice, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat, iar temperatura va fi in scadere.
 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si