Potrivit meteorologilor, "în intervalul mentionat, în vestul, centrul si nordul tarii, precum si în toate zonele montane vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferica accentuata. Vor fi averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari de vant ce vor lua si aspect de vijelie si pe arii restranse grindina. Se vor înregistra cantitati de apa de peste 20...25 l/mp si izolat 50...60 l/mp.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fenomene asociate instabilitatii atmosferice se vor semnala si în restul teritoriului, mai ales în seara zilei de duminica si în primele ore ale noptii, dar pe spatii mai restranse.

Meteorolgii mai semnaleaza ca in a doua parte a zilei de sambata (2 iulie), îndeosebi la deal si la munte, local vor fi averse torentiale, însotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului si grindina.

Pe parcursul zilei de duminica, 3 iulie, local în Campia Romana disconfortul termic va fi ridicat, iar indiceletemperatura- umezeala (ITU) va atinge si depasi usor pragul critic de 80 de unitati.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si