Close sidebar
Close sidebar

Meteorologii au emis cod portocaliu de furtuni in Bucuresti si in 15 judete din tara

Meteorologii au emis, luni, o avertizare cod portocaliu de furtuni pentru municipiul Bucuresti, 15 judete din tara si pentru zona de munte din alte patru, fiind vizate ploi însotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat grindina. Cantitatile de precipitatii pot sa depaseasca 90 de litri pe metru patrat, îndeosebi în judetele Teleorman, Giurgiu, Olt, Arges si Valcea.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE: Un cititor al Stirilor Kanal D ne-a trimis o inregistrare realizata astazi, in Sectorul 6 al Capitalei. Ploua incontinuu, iar sistemul de canalizare nu mai face fata.

Potrivit meteorologilor, de luni, de la ora 10.00, a intrat în vigoare o avertizare cod portocaliu pentru judetele Gorj, Valcea, Dolj, Olt, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Covasna, Vrancea, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomita si Calarasi, municipiul Bucuresti si zona de munte a judetelor Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”Se vor înregistra cantitati de apa de 50- 70 de litri pe metru patrat si pe arii restranse peste 80 – 90 de litri pe metru patrat, îndeosebi în judetele Teleorman, Giurgiu, Olt, Arges si Valcea”, anunta meteorologii.

De asemenea, in Dobrogea, local în Moldova, Transilvania, sudul Banatului, vestul Olteniei si nord-estul Munteniei va fi cod galben, urmand a se inregistra, in intervale scurte de timp sau prin cumulare, cantitati de apa de 25- 50 de litri pe metru patrat.

Avertizarea meteorologilor este valabila pana marti, la ora 10.00
De asemenea, este în vigoare o avertizare cod galben de inundatii locale, viituri si torenti pentru bazine hidrografice din cea mai mare parte a tarii, valabila de duminica, ora 20.00, pana marti, ora 18.00. Cele mai mari probleme pot sa apara în noaptea de luni spre marti, cand o parte din judetele tarii vor fi sub cod portocaliu.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI