Dupa inundatiile si dezastrele provocate de ploi, urmeaza o perioada in care ne vom confrunta cu canicula.

Saptamana 13 – 20 august 2018- Temperatura aerului va fi apropiata de normele climatologice in toata tara, cu valori usor mai ridicate local in jumatatea de nord a teritoriului si, posibil, usor mai scazute in sudul extrem. Cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de normele climatologice ale saptamanii in majoritatea regiunilor.

Pe areale restranse in regiunile vestice se poate inregistra un usor excedent.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Saptamana 20 – 27 august 2018- Media temperaturii aerului se va situa usor peste normalul saptamanii local in jumatatea de nord a tarii si va fi apropiata de media multianuala a perioadei in restul teritoriului. Exceptie pot face regiunile sudice unde local valorile termice se pot situa usor sub cele normale.

Cantitatile de precipitatii pot fi local excedentare in regiunile vestice si sud-vestice si apropiate de normele climatologice ale perioadei in restul teritoriului.

Saptamana 27 august – 3 septembrie 2018- Temperatura aerului se va situa in jurul valorilor climatologice normale pentru aceasta perioada in majoritatea regiunilor, posibil mai ridicate in nord-vest si in centru, dar si usor mai scazute in regiunile sudice.

Cantitatile de precipitatii vor fi usor excedentare local in jumatatea de vest a tarii si apropiate de normele climatologice ale perioadei in restul teritoriului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si