Close sidebar
Close sidebar

Meteorologii au prelungit codul galben de ceata in judetele Brasov si Mures. Pana la ce ora

Meteorologii au prelungit, vineri, pana la ora 16.00, codul galben de ceata anuntat pentru mai multe zone din judetele Brasov si Mures.

,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, pană la ora 16.00 va fi semnalată ceată ce determină scăderea vizibilitătii, local, sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri in următoarele localităti din judetul Brasov: Brasov, Predeal, Săcele, Bod, Budila, Hălchiu, Hărman, Prejmer, Sanpetru, Tărlungeni.
Meteorologii mai anuntă că va fi ceată, pană la ora 16.00, in zona de campie a judetului Mures.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, pană la ora 16.00 va fi semnalata ceata ce determina scaderea vizibilitatii, local, sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri in următoarele localitati din judetul Brasov: Brasov, Predeal, Sacele, Bod, Budila, Halchiu, Harman, Prejmer, Sanpetru, Tarlungeni. Meteorologii mai anunta că va fi ceată, pană la ora 16.00, in zona de campie a judetului Mures.

Sursa stire: news.ro

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI