Close sidebar
Close sidebar

Meteorologii avertizeaza: vremea se schimba brusc! Dupa soare si temperaturi blande, urmeaza frig, ploi si ninsoare viscolita

Daca pana acum a fost anormal de cald, de maine, mercurul din termometre va incepe sa scada. Care e efectul fluctuatiilor de temperatura asupra sanatatii noastre, aflati acum!

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Florinela Georgescu: Asteptam ca vremea sa se raceasca din nou. Este, cu adevarat o iarna ciudata, nu numai la noi in tara, in toata Europa am vazut tot felul de fenomene cu intensificari deosebite.

Codul rosu de vreme rea a pus stapanire pe Spania. Nici Moscova nu a fost ocolita de o furtuna de zapada fara egal in ultimii 50 de ani. In schimb, la noi, vremea a fost primavarateca.

Florinela Georgescu: Nu este deloc firesc sa treaca iarna si sa nu avem deloc strat de zapada intr-o mare parte a tarii.

Dupa un weekend in care s-au inregistrat  si temperaturi de 21 de grade, natura schimba foaia.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Florinela Georgescu: O sa ploua pe sud, dar o sa fie o ploaie mai abundenta, care sa se transforme in lapovita si ninsoare.

La munte va ninge, iar pentru copiii aflati in vacanta intersemestriala vin si avertizari.

Florinela Georgescu:Pentru ca este vacanta trebuie sa atragem  atentia asupra pericolului de avalansa la munte, vantul s-ar putea sa dea un aspect si mai urat vremii.

Nu numai ca va ninge, dar probabil va fi o ninsoare viscolita, mai ales pe crestele mai inalte. Sa nu se aventureze pe trasee care sunt inchise sau in zone neamenajate.

Din pricina temperaturilor fluctuante, mii de romani s-au imbolnavit.

-De unde stiti cum sa va mai imbracati? Pai nu prea stim. Probabil si d-asta sunt virozele astea. Am tras de una… mama, mama, o luna si ceva.

Raluca Tanasescu: Gripa este cea care da complicatii importante care pot duce pana la agravarea bolilor preexistente si chiar la deces.

Medicii recomanda sa nu va tratati "dupa ureche" pentru ca va puteti imbolnavi mai rau.

Raluca Tanasescu: Daca simptomele nu trec in doua trei zile cu medicatie obinuita pentru febra, vitamin C si siropuri, daca nu cedeaza, trebuie sa vina la medic.

Potrivit informatiilor furnizate de Ministerul Sanatatii, in acest sezon, la nivel national au fost inregistrate 283 de cazuri de gripa, iar opt persoane au decedat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI