Potrivit meteorologului Silviu Grigore, o parte din tara va fi cuprinsa de ploi. Vor aparea chiar si precipitatii mixte iar la munte, la altitudini mai mari de 1.800 de metri vom avea si ninsori.

In plus vantul se va intensifica iar rafalele vor atinge chiar si 90 de kilometri pe ora. Iata declaratia completa a meteorologului Silviu Grigore:

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"In orele urmatoare, ploile vor fi de interes şi la inceputul noptii, in centrul şi in nordul tarii. In regiunile sud, sud-vestice nu vor fi precipitatii. Spre dimineata, apare ceata. Maine, din nou, ploi, insa mai putine decat astazi. Si inca un element de interes, precipitatiile mixte, ca urmare a scaderii temperaturii la munte, la peste 1800 m altitudine, lapovita, ninsoare, indeosebi in Carpatii Orientali. Tot in zonele de munte vantul va sufla cu 80, 90 km/h. Dupa, precipatiile vor lipsi", a declarat Silviu Grigore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si