In plin cod portocaliu, pe un ger naprasnic, pompierii au reusit sa patrunda in satele izolate din apropiere de Constanta. Acest bebelus de numai 3 luni, care are febra mare,  a fost luat de salvatori din Cobadin si dus in brate, prin viscol, pana la camionul celor de la ISU. Si un alt copil de 3 ani, cu intoxicatie, a fost luat de pompieri in aceeasi autospeciala. Ambii micuti au fost dusi la ambulanta.

S-a intervenit si cu senilatele. In lipsa unei targi care sa incapa in vehicul,  un pompier a luat in carca un pacient care suferise un accident vascular.
Judetul Constanta este deja de 3 zile sub cod portocaliu de viscol si ninsori, iar porturile, autostrada soarelui si cateva drumuri judetene sunt in continuare inchise. Vantul a suflat aproape necontenit cu pana la 80 de kilometri pe ora, facand imposibile misiunile drumarilor de a deszapezi soselele.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Si la Buzau, 3 sosele nationale au fost inchise astazi. Din cauza poleiului, o masina de teren a derapat si s-a rasturnat in sant, intre Buzau si Ploiesti. Femeia care conducea a incercat sa evite un bulgare de gheata  care a cazut de pe o masina din fata ei, dar a pierdut controlul volanului. Soferii au oprit sa dea o mana de ajutor victimelor. Din fericire, cele 3 persoane din masina rasturnata au scapat nevatamate.

Sute de soferi au fost trasi pe dreapta, acolo unde Politia Rutiera a instituit filtre.

In sprijinul soferilor au venit politistii locali, care au impartit ceai cald.- ilustram cu  ce urmeaza in corespondenti

Codul portocaliu de viscol si ninsori este valabil in cele 6 judete pana in seara aceasta, la ora 20.00. Mai bine de jumatate de tara tremura, insa, in continuare. Codul portocaliu de ger, cu temperaturi de pana la minus 22 de grade celsius, este valabil pana in a doua zi de primavara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si