Aceasta vizeaza 21 de judete si va fi valabila de luni seara, de la ora 21.00, pana miercuri la ora 09.00.

Potrivit meteorologilor, în intervalul mentionat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata în nordul Moldovei, local în Transilvania si Oltenia, în zona Carpatilor Orientali si Meridionali, precum si în zona Muntilor Banatului.

”Se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential, frecvente

descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua si aspect de vijelie si izolat caderi de grindina. In intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp si izolat 50...60 l/mp”, au anunntat meteorologii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Potrivit acestora, astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restranse si în restul teritoriului.

Vor fi sub cod galben de vreme rea judetele Alba, Arges, Bacau, Botosani, Brasov, Buzau, Cluj, Caras-Severin, Covasna, Dambovita, Gorj, Hunedoara,  Harghita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Prahova, Sibiu, Suceava, Valcea, Vrancea.

De altfel, 33 de judete sunt si luni, pana la ora 21.00,

sub cod galben de furtuni, ultima actualizare a avertizarii fiind facuta sambata de catre meteorologi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si