O mama este trezita in plina noapte de un telefon. O escroaca, aflata la celalalt capat al firului, imita ca o adevarata actrita vocea fiicei celei pe care si-a ales-o ca victima si ii spune femeii ca are nevoie de aproximativ 2.000 de euro ca sa scape de un dosar penal dupa ce a provocat un accident grav.

Femeia, trezita in acest cosmar, spune ca va face orice numai ca s-o scape de probleme.

Apoi in scena intra cel care, in acest tip de inselatorie, este numit "sageata" Vineri dimineata, in jurul orei 05.00, un tanar imbracat intr-o geaca de piele patrunde in blocul din cartierul Tomis Nord. El urma sa ridice plicul cu bani.

Cu un pasi hotarati si cu telefonul la ureche, individul intra in lift fara nicio grija. Din fericire pentru anchetatori, suspectul este departe de a fi un profesionist. Nu observa camerele de supraveghere si nu poarta nici macar o sapca  sa-si ascunda macar partial chipul.

Cum a intrat, asa a si iesit. Diferenta este ca, la plecare, avea la purtator un plic in care femeia i-a dat toate economiile, 4.000 de lei si 600 de euro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Dupa ce si-a dat seama ca a fost pacalita, pensionara a sunat la 112.

Administratorul blocului a predat Politiei imaginile de pe camerele de supraveghere, iar oamenii legii au deschis o ancheta si au pornit pe urmele suspectului.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si