Scenele de coșmar s-au desfășurat într-o casă din Molinella, o comună în provincia Bologna, Italia, iar joaca bizară a copilei, care a fost înțeleasă doar de asistentul social, le-a permis oamenilor legii să demareze ancheta împotriva bărbatului.

Sâmbătă, pe data de 30 septembrie 2023, tatăl minorei cu dizabilități, un albanez în vârstă de 62 de ani, a fost arestat sub acuzația de agresiune sexuală în formă continuată. 

Citește și: UPDATE/FOTO- Tragedie în Italia. Cel puțin 21 de oameni au murit, după ce un autobuz a căzut în gol de pe o pasarelă și a luat foc: „O scenă apocaliptică, nu există cuvinte”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

După ce au observat modul în care micuța se juca cu jucăriile de pluș, asistenții sociali au devenit îngrijorați și au sesizat imediat autoritățile. De fapt, minora încerca să le atragă atenția în legătură cu disconfortul ei, exprimând prin joacă ceea ce i se întâmplă acasă.

Minora a fost luată de sub tutela tatălui și plasată într-un internat. Albanezul se află acum în închisoare

Scenele de coșmar la care a fost supusă au fost transpuse prin intermediul unui joc cu jucăriile de pluș pe care le avea în camera ei, arătând clar că una dintre cele două păpuși îl întruchipa pe tatăl ei.

Citește și: S-a născut la înălțime. Un bebeluș a fost adus pe lume la 10.000 de metri altitudine. Mama sa a intrat în travaliu atunci când se afla în avion

Minora cu dizabilități se afla în grija bărbatului în vârstă de 62 de ani, după ce mama ei s-a stins din viață, notează jurnaliștii de la  Il Resto del Carlino. Pe data de 25 septembrie 2023, copila a fost luată de sub tutela tatălui ei și plasată de urgență într-un internat de tip social pentru copiii cu dizabilități. 

Albanezul în vârstă de 62 de ani se află acum în spatele gratiilor, în penitenciarul Dozza din Bologna.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si