Close sidebar
Close sidebar

Metoda incredibilă prin care o româncă a furat de la un om care a ajutat-o! Nimeni nu se aștepta la asta

O tânără româncă s-a prefăcut bolnavă ca să fure un Rolex: totul a fost surprins de camerele de luat vederi. Polițiștii au avut nevoie de patru luni pentru a o localiza, totul pentru a fi eliberată din închisoare cu 24 de ore înainte de a fi interogată.

Alexandra Costea,

Metoda incredibilă prin care o româncă a furat de la un om care a ajutat-o! Nimeni nu se aștepta la asta

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O româncă s-a prefăcut că nu se simte bine pentru a reuși să fure de la încheietura unui bărbat care a vrut să o ajute, un ceas în valoare de mii de euro. După toate cele întâmplate, tânăra în vârstă de 32 de ani a rămas liberă.

Citește și: Două cutremure puternice au lovit Italia. Trenurile au fost suspendate, iar oamenii au ieșit în stradă, îngroziți

În cazul româncei nu a existat nicio validare a arestului și nici interogatoriu. Avocații femeii în vârstă de 32 de ani au reușit să se întâlnească cu victima pentru a-i înmâna o despăgubire egală cu valoarea ceasului furat. Mai exact, este vorba de suma de șase mii de euro.

Prin urmare, persoana vătămată și-a retras plângerea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Iar potrivit reglementărilor în vigoare, fără plângere, infracțiunea de furt nu mai este penală. 

Polițiștii au avut nevoie de patru luni pentru a o găsi pe româncă

Prin urmare, românca în vârstă de 32 de ani s-a întors în libertate cu 24 de ore înainte de a fi interogată de oamenii legii. Și nu contează că femeia a fost acuzată și de recidivă pentru aceeași infracțiune.

Fapta fusese comisă în dauna unui cetățean italian din Peschiera. După ce a simulat o boală pentru a fi salvată de victimă, femeia a furat ceasul scump și a fugit cu mașina unui complice.

Citește și: VIDEO. Un oraș își pedepsește politicienii băgându-i într-o cușcă cu picioarele în râu

Oamenii legii au avut nevoie de patru luni pentru a o localiza pe românca în vârstă 32 de ani.

Tocmai acest detaliu, împreună cu informațiile adunate prin ascultarea martorilor, analiza imaginilor și patru luni, după cum am menționat, de muncă a anchetatorilor, au fost cele care au declanșat închiderea femeii. Cu toate acestea, cătușele nu au mai ajuns pe mâinile româncei, după cum a relatat  jurnaliștii străini.

Citește și: FOTO- Imagini înfiorătoare cu un imigrant care înjunghie un student, în încercarea de a fi expulzat din Marea Britanie/Avocat: ”Se prezintă ca o persoană foarte naivă. A experimentat remușcări”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI