Tânăra, care a preferat să nu-și dezvăluie numele real, a postat videoclipurile pe TikTok sub numele de utilizator @iknow_girl și a devenit virală cu povestea ei. Aceasta a început să încarce videoclipurile pe data de 31 iulie 2023, începând astfel să-și dea de gol iubitul infidel pe rețelele sociale.

Metoda inedită prin care o femeie și-a dat de gol iubitul infidel. Totul a avut loc în timpul vacanței lor de vis. Bărbatul nu a avut habar ce se întâmplă

Metoda inedită prin care o femeie și-a dat de gol iubitul infidel

[Sursa foto: The Sun]

Femeia a ales să facă asta într-un mod cu totul unic. În fiecare videoclip pe care l-a postat pe TikTok, femeia ținea un bilețel în fața iubitului ei care poza în fundal, detaliind dragostea lor.

Ea a semnat fiecare notiță cu hashtag-ul „Știu”, pentru a confirma că știa de faptul că acesta o înșela.

Citește și: Ea este femeia care îi taxează pe bărbați pentru a fi soția lor „surogat”. Tânăra face exact ce soțiile clienților ei nu își doresc să facă. Cât costă să ai o astfel de parteneră?

În total, iubita a încărcat opt ​​videoclipuri, toate cu subtitrări atașate:  „Știu că toți doriți să auziți povestea despre cum am aflat cu o zi înainte că trebuie să plec într-o vacanță de nouă săptămâni prin Europa cu iubitul meu despre care știam că mă înșela”.

Și-a demascat iubitul infidel într-o vacanță de 9 săptămâni în Europa

Tânăra a continuă să explice cum ea și iubitul ei s-au cunoscut printr-o aplicație de întâlniri, dar au trăit în state diferite. Au avut o relație la distanță timp de 5 luni, iar în cea de-a șasea, bărbatul i-a mărturisit că o iubește.

Mai mult, cei doi au trecut la pasul următor și s-au mutat împreună și chiar au fost plecați timp de șase săptămâni în Columbia.

„Știu că lucrurile mărunte contează, dar oamenii care înșală vor merge adesea mai presus și dincolo de a arăta acele lucruri mărunte din abundență din cauza vinovăției pe care o au. El chiar m-a făcut să mă simt super iubită și apreciată. El chiar m-a făcut să mă simt super iubită și apreciată”, a

povestit femeia.

Dar s-a dovedit că prietenul cel mai bun al fostului ei partener își plănuise călătoria cu unicul scop de a-l ajuta să o înșele. Ea a descris această persoană ca pe cineva care cunoștea „părțile întunecate” ale iubitului ei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Metoda inedită prin care o femeie și-a dat de gol iubitul infidel. Totul a avut loc în timpul vacanței lor de vis. Bărbatul nu a avut habar ce se întâmplă

Bărbatul nu a avut habar ce se întâmplă

[Sursa foto: The Sun]

Cu toate acestea, femeia nu dezvăluie cum a aflat că a fost înșelată: „Știu că trișorii sunt întotdeauna prinși, indiferent cât de mult încearcă să-și acopere urmele!”.

Și cu o zi înainte de excursia lor de nouă săptămâni, aceasta a descoperit adevărul despre prietenul din Columbia al iubitului ei.

Citește și: Incident neplăcut de grădinărit. O femeie s-a ales cu răni grave din cauza unei plate otrăvitoare, chiar dacă a purtat mănuși. „Oamenii nu știu că este periculos”

Cu toate acestea, femeia s-a gândit să nu plece în excursie, dar i-a rambursat deja iubitului ei toate cheltuielile. În cele din urmă, ea a decis să meargă și să tacă.

Aceasta a confirmat într-un videoclip de pe TikTok, care a strâns peste 376.000 de vizualizări, că „se va despărți de el după această călătorie”.  Pentru a evita să ridice suspiciuni iubitului ei cu privire la ceea ce urma să facă, ea i-a spus că plănuiește să facă un montaj video al călătoriei lor.

Care a fost reacția bărbatului când a aflat de videoclipurile postate de iubita sa

Odată ce călătoria s-a încheiat, femeia a dezvăluit ce s-a întâmplat după aceea. Atunci când aceasta s-a întors în SUA, iubitul ei de atunci a decis să rămână în Europa și să viziteze alte țări fără ea.

„Abia când am ajuns acasă, i-am trimis montajul pe care îl făcusem, împreună cu un mesaj foarte lung care descrie modul în care m-am despărțit de el. A ajuns să-mi lase un mesaj audio de 30 de secunde pe Snapchat, cerându-și scuze”, a mărturisit tânăra.

Metoda inedită prin care o femeie și-a dat de gol iubitul infidel. Totul a avut loc în timpul vacanței lor de vis. Bărbatul nu a avut habar ce se întâmplă

Totul a avut loc în timpul vacanței lor de vis

[Sursa foto: The Sun]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În urma dezvăluirii, contul TikTok al femeii a fost asaltat de mesaje de susținere de la adepții paginii ei.

„Ești atât de matură și te-ai descurcat de un milion de ori mai bine decât aș fi putut eu. Îmi pare foarte rău și sper că va înțelege ce urmează pentru el”, a spus un fan.

Citește și: Ea este femeia cu părul lung de peste un metru. Sofia este implorată de necunoscuți să-și vândă podoaba capilară. „A vrut să-mi cumpere părul”

Un altul a comentat: „Este o nebunie că oamenii se plimbă pe acest pământ pur și simplu lipsiți de empatie sau de grijă pentru ceilalți. Wow! Sper că te descurci bine și să te vindeci de asta.”

Un al treilea a spus: „Este dezgustător și sunt convins că era incredibil de nesigur și a făcut toate acestea degeaba”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si