Cu trecerea timpului aparatura poate prezenta semne de oboseala, calculatoarele fiind in genereal cele mai afectate.  

Acestea trebuie sa fie foarte bine ingrijite deoarece prin ele, practic se indeplinesc toate sarcinile iar ingreunarea memoriei cu tot felul de programe si fisiere reprezinta unul dintre motivele pentru care un calculator va incepe sa ruleze greoi.

Cea mai bune solutie pentru a eficientiza memoria de pe hard disk, este folosirea unui software cu ajutorul caruia aceasta sa poata fi repartizata corespunzator.

 Cea mai buna solutie pentru o buna organizare a partitiilor, este utilizarea programului EaseUS Partition Master Pro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Cu ajutorul acestui software, veti putea partitiona un hard disk pentru o stocare mult mai organizata si veti putea creea o partitie pentru copii ale datelor. Extindeti partitiile in cel mai rapid si eficient mod si astfel performantele unui hard disk vor fi cu mult imbunatatie.  Utilizand EaseUS Partition Master Pro, veti putea realiza operatiunui precum:l 

Clonare disc sau partitie, prin care puteti clona un disc intreg sau partitii de pe un disc astfel incat sa va puteti ocupa de actualizarea hard disk-ului.l 

Recuperare partitii, ce au fost pierdute ori sterse din difertite cauzel  Contopirea partitiilor intr-una singura pentru a obtine mai mult spatiul  Verificarea partitiilor pentru depistarea unor posibile erori dar si pentru examinarea continutuluil  Ascunderea sau stergerea partitiilor care este ideala pentru a proteja diverse date sau informatii pretioasel  Modificare eticheta de partitie prin care pot fi schimbate denumirile partitiilor astfel incat sa va puteti bucura de o organizare mult mai eficienta.
 

Tot ce trebuie sa faceti, este sa accesati www.easeus.com si sa descarcati programul mai sus mentionat si astfel in doar cateva click-uri performantele hard disk-ului vor fi cu mult imbunatatite. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui software, este ca in cazul in care oricare dintre procesele de mai sus, sunt intrerupte fie de o problema de hardware sau de o oprire a calculatorului, aceasta tehnologie a fost gandita in asa fel incat sa va poata pastra in deplina siguranta continutul de pe hard disk. Acesta va reveni automat de la schema de partitionare a unitatii de hard disk, la starea anterioara, garantand astfel toata siguranta pentru fisierele tale.  Daca sunteti in cautarea unui astfel de program minunte, atunci cu siguranta trebuie sa incercati EaseUS Partition Master Pro si puteti face acest lucru printr-un simplu click pe“Free Trial” dupa care daca veti fi convinsi de performantele sale cum cu siguranta se va intampla, nu ramane decat sa il achizitionati.           

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si