Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Să zicem că avem vacanță în New York și zburăm spre acea destinație, cu tot cu escală, 14 ore. Avem și o diferență de fus orar. Dacă aici este aproape ora 10:00, acolo este ora 03 dimineața.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Specialiștii au câteva recomandări pentru a scăpa de amețeală numită get-leg. În primul rând, dacă ajungem seara ar trebui să ne punem cât mai repede la somn. Dacă ajungem pe timp de zi, ar trebui să tragem cât mai mult de noi să stăm treji până la lăsarea serii.

În al doilea rând, ar fi bine să consumăm multe fructe: mere, piersici, dar și pepene galben pentru a combate diferența de fus orar. În al treilea rând, putem apela la cafea pentru mai multă energie, dar și la un supliment numit melatonină, care dă somnolență spre seară. Nu trebuie să uităm nici de hidratare. Să bem multă apă și de ce nu să facem chiar sport în a doua zi de concediu.”

, transmite Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si