Close sidebar
Close sidebar

Metrorex achizitioneaza 26 de trenuri noi

Metrorex intentioneaza sa organizeze o licitatie pentru achizitia a 26 de trenuri noi, dintre care 13 sa circule pe zona Eroilor-Drumul Taberei, tronson care ar putea fi pus in functiune la finele anului viitor, insa pana la finalizarea achizitiei vor circula zece trenuri vechi pe aceasta ruta, a declarat sambata directorul general al Metrorex, Marin Aldea, citat de News.ro.


DISTRIBUIE
acest articol

Celelalte 13 trenuri noi vor circula pe viitorul tronson Eroilor-Iancului.

Valoarea estimativa este de circa 150 de milioane de euro, spunea Aldea luna trecuta. Licitatia anterioara privind achizitia trenurilor a intrat in vizorul DNA.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Noi am luat in calcul sa echipam trenuri Bombardier, trenuri pe care le avem in functiune pe Magistrala 1 si 3, cu echipamente speciale care sa fie compatibile cu sistemul de automatizare a traficului si sa putem functiona la inceput cu un numar trenuri vechi, pana rezolvam problema legata de achizitia de trenuri(...)

La inceput da, doar cu zece trenuri", a afirmat Aldea sambata la Ziua Portilor Deschise organizata de Metrorex.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI