Praful a ajuns în tren prin ventilaţie, la staţia Eroilor, unde au loc lucrări, precizează reprezentanţii Metrorex, precizând că siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol.

Reprezentanţii Metrorex arată că, vineri dimineaţă, într-un tren caree mergea în direcţia Preciziei, pe Magistrala 1 de metrou, un călător a apăsat butonul de alarmă pentru a anunţa o degajare de fum în salonul trenului.

Comunicatul oficial Metrorex

"Echipele Metrorex au verificat starea tehnică a trenului şi astfel nu s-a confirmat sesizarea de degajare de fum, fiind vorba despre o degajare de praf, introdusă în salonul trenului prin sistemul de ventilaţie, la staţia Eroilor, întrucât în zona respectivă se desfăşoară lucrări. Personalul Metrorex a acţionat în scopul prevenirii oricăror eventuale pericole conform procedurilor în vigoare", spun reprezentanţii Metrorex.

Citeste si: Liceul Goethe din Capitală, în flăcări! Toate cursurile au fost suspendate!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Citeste si: Fostul ministru al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu, la Parchetul General pentru a fi audiat în dosarul Colectiv- FOTO

Citeste si: Un șofer bucureștean a scăpat cu viață după ce a fost implicat într-un accident rutier urmat de incendiu

Ei precizează că circulaţia trenurilor de metrou nu a suferit modificări şi siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol în niciun moment.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si