Gabriela Ghizel, jurnalist Kanal D, ne aduce mai multe informații:

”După mai bine de un deceniu de discuții, și chiar o suspendare a proiectului în 2021, iată că lucrările pentru magistrala 6 de metrou intră în linie dreapta. Ieri a fost semnat contractul de execuție pentru tronsonul al doilea, care s-ar întinde de la Aeroportul Băneasa și până aici, la Aeroportul Otopeni. O investiție controversată, de altfel, despre care s-a spus de nenumărate ori că nu este rentabilă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Acum, în schimb, ministrul Transporturilor vine cu un orizont de timp cel puțin optimist. Ministrul Transporturilor spune că în anul 2027 am putea să ne plimbăm cu metroul până la aeroport, ceea ce este greu de crezut dată fiind situația care s-a creat în cazul magistralei 5, din Drumul Taberei, și care știm că a dat naștere la o serie de glume pentru că s-a întins pe o perioadă de mai bine de 10.

Acum, este important de spus că ne-am împrumutat de la Guvernul japonez cu 300 de milioane de lei.”, transmite Gabriela Ghizel, jurnalist Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si