Fostul premier sustine ca lucreaza la un proiect intern pentru PSD, alaturi de mai multi colegi, scopul acestuia fiind de a stopa "dezastrul" actual din partid cauzat de Liviu Dragnea.

"Eu sunt membru al acestui partid de 21 de ani. Nu am venit de la PD ca domnul Liviu Dragnea. Pe mine ma intereseaza foarte mult ca PSD sa functioneze conform statutului. Acest lucru nu se intampla in acest moment in PSD.

Nu e foarte clar. S-a scos statutul de pe site, daca va aduceti aminte in acele zile. Lucruri legate de respectatarea statutului...in acest moment sunt in aer. Nu neaparat acum, ci de vreun an jumate.

Singura structura care functioneaza acum e CEx, acest pluton de executie", a afirmat Grindeanu intr-un interviu acordat Mediafax.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Grindeanu a afirmat ca prevede un viitor foarte urat pentru PSD daca ramane sub conducerea lui Liviu Dragnea, conducere ce ar putea cauza unui esec rasunator in alegeri.

"Ceea ce se intampla intr-un an si jumatate in PSD ma preocupa.

Aceasta ultracentralizare se datoreaza managementului defectuos al d-lui Liviu Dragnea si care, va duce acest management la un esec rasunator la viitoarele alegeri", a afirmat Sorin Grindeanu.

"Pentru binele PSD, in acest moment e nevoie de o schimbare de leadership. E evident acest lucru, dar nu rezolva problema. Daca pleaca Liviu Dragnea si vine cineva de acelasi tip n-am rezolvat problema. Problema e structurala- de a reporni motoarele interne ale PSD, de a pune in functiune structurile, de a respecta statutul, de a reface, de a umbla la acea fisura care exista in acest moment intre

conducerea centrala si teritoriu, acele sute de mii de oameni. De aceea cred ca schimbarea e necesara, dar nu rezolva problema de fond daca nu incepem sa lucram la aplicarea statutului", a mai declarat fostul premier.
Sorin Grindeanu a dezvaluit si un motiv pentru care treaba nu a mers bine in interiorul guvernului sau si anume ca ministrii se duceau sa raporteze la Liviu Dragnea si nu veneau la el.

"In urma cu 2-3 saptamani, am fost la Ministerul Finantelor, intalnire cu domnul fost ministru Viorel stefan, cu secretarii de stat, conducerea ministerului, cu ANAF-ul si cei din conducerea ANAF. Sigur ca avem cea mai mare crestere economica. Noi mai avem timp sa reparam aceste lucruri, sa punem in miscare. Eu am vrut si am transmis. Sunt un om caruia nu ii place conflictul. Sunt un om al dialogului. Ei stiau sa se raporteze la Daddy si nu la primul ministru, el era extrem de bucuros", a dezvaluit Grindeanu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si