-Mi-a omorat fata de 17 ani, mi-a omorat tata, mi-a omorat sot, am ramas intr-un hal de hal, mutilata sunt! Stii ce merita? Moarte pentru moarte!

Femeia din imagini a scapat cu viata ca prin urechile acului, dar ce durere mai mare poate exista decat sa-ti ingropi propriul copil,  sotul, si tatal, toti ucisi cu sange rece intr-o singura noapte, intr-o singura ora, cu o violenta greu de imaginat.

- Cand intru in casa, Durleci Laurentiu mi-a dat aici, Durleci vasile era dupa usa pitit, mi-a dat aici. Si Doru (n.r. tatal celor doi) din partea  asta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Autorul, Laurentiu Durleci a fost condamnat pe viata, iar la finele saptamanii trecute si-a pus capat zilelor in penitenciar.  Complicii sai, fratele, respectiv tatal, achitati dupa 18 luni de arest preventiv.  Procurorul de caz care a instrumentat si trimis dosarul in instanta spune ca la acest tripu omor au participat toti trei autorii, nicidecum doar laurentiu.

Ganditi-va ca au fost aplicate in total 47 de lovituri de cutit ce au provocat plagi penetrate sau taiate, plus multiple leziuni de aparare...

cel putin o jumatate de ora a durat acest conflict.

Mama lui Laurentiu spune ca doar el a participat la omor, nicidecum sotul sau fratele mai mic.

- Prima data au intrat in camera concubinei. Acolo a inceput fostul concubin sa-i aplice lovituri cu cutitul. Apare tatal victimei. Dupa aceea se reorienteaza el impreuna cu fratele lui asupra tatalui victimei, ii aplica si lui acele lovituri cu cutitul.

Apare si mama, alarmata de tot ce se intampla acolo, si incearca s-o loveasca si pe ea cu cutitul. Are cateva plagi taiate la nivelul fetei, la nivelul membrelor...Reuseste totusi sa se eschiveze, sa nu-i atinga o zona vitala, ia copilul...

Ulterior se deplaaseaza la domiciliul celeilalte victime ucigasii, efectiv, intra in incaperea in care dormea intr-un pat separat cu sotia sa, se napustesc asupra victimei...multiple lovituri, ies si fug, principala lor grija a fost, pe acest drum de retragere, ei au spus asa: sa scapam de cutite, sa scapam de haine! siua ca daca scapa de cutite si de haine, sunt sanse mai mici sa-i identificam si pe ceilalti agresori. Iar in momentul in care i-am gasit- chiar am fost la post in noaptea respectiva, la Dragoslavele, cand i-am gasit erau revoltati si il aratau pe asta mic: luati-l, asta ne-a ...ia uitati  ce le-a facut! I-a nenorocit pe toti, ne-a nenorocit pe toti. De la inceput au spus toti: el a facut!"

Dosarul contine probe despre toate fazele descrise mai sus. Cu toate astea, instanta a stabilit ca ceilalti doi complici nu au avut nicio legatura cu triplul asasinat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si