O sa incepem aceasta poveste adevarata spunandu-va despre anul 1956. Sa nu credeti ca vom complica istorisirea. Atunci, personajele principale s-au cunoscut.

“Oricand plecam, ridicam mana, asa! Oricand imi scria cate un bitelet, desena o mana. Inseamna dragoste fara sfarsit! Eu si sotul meu faceam asta mereu!”, povesteste Jonnie Ashby.

Casa femeii sta marturie pentru dragostea purtata sotului. Peste tot vezi poze din trecutul lor frumos 2 si chiar micul biletel prin care a fost ceruta de sotie. Din pacate, in 2013, barbatul a murit.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Acum ca stim ce inseamnatate au amintirile de la fostul sot, putem sa intelegem cat de grava a fost pierderea inelelor. Totul a inceput cu asezarea lor pe un servetel de hartie, in bucatarie: “Marti dimineata mi-am dat seama ca am aruncat inelele!”

Imediat si-a dat seama ce s-a intamplat. Grabita, a aruncat servetelul de hartie la gunoi. A cautat in tomberonul din fata casei, insa era prea tarziu.
Ce aruncase cu o zi in urma ajunsese deja la groapa de gunoi de langa oras.

ACUL SAU... INELUL IN CARUL CU FAN?

A vorbit cu cei de la firma de salubritate, insa isi pierduse deja speranta. Cum sa gasesti 3 inele intr-o groapa de gunoi? Insa angajatii au fost inimosi. Ajutati si de cateva indicii legate de celelalte deseuri care erau in gunoiul femeii, au cautat ore in sir.
Apoi i-au telefonat...

Am spus: ce? Glumesti? Nu glumesti, nu? Serios! Si a spus: serios, sunt pe drum, iti aduc inelele!”, povesteste femeia.

Pare incredibil, dar dupa un drum pana la groapa de gunoi, inelele au ajuns la proprietarul de drept.

“Apoi m-am uitat la sotul meu, intotdeauna ma uit la el si ii spun noapte buna si i-am spus: ti-ai trimis ingerul pazitor? Stiu ca ai facut-o!”, spune Jonnie Ashby.

Tot in Statele Unite, dam de un caz asemanator.

Din tonele de gunoaie a iesit pana la urma la iveala inelul buclucas.

Iata alt caz s-a petrecut tot in 2017. Si tot in Statele Unite! Doar ca de data aceasta, valoarea inelului pierdut la gunoi era de, atentie, 400 de mii de dolari. Angajatii de la salubritate nu s-au lacomit. L-au cautat ore in sir si apoi l-au inapoiat proprietarilor.: “Am spus: l-am gasit! Si i l-am dus imediat!”

O alta poveste care demonstreaza ca uneori, imposibilul se poate petrece. Totusi, nu va sfatuim sa testati teoria!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si