Mama Dianei, răpusă de durere, care a venit joi dimineața la IML de unde urmează să recupereze trupul neînsuflețit al fiicei sale, spune că tânăra era extrem de fericită că trecuse cu bine peste examenul de Bacalaureat.

Citește și: Detaliul care schimbă cu totul tragedia din Jepii Mici! Care ar fi fost, de fapt, motivul pentru care Diana a fost atacată și ucisă de urs: „Nu ne-am mai confruntat în ultimii 10-15 ani cu o situație așa gravă”

”A fost cea mai fericită zi din viața ei. Abia aștepta să termine... Am dat bac-ul împreună, și eram așa de fericite de amândouă că am terminat. Și apoi mi-a spus că marți urmează să meargă la munte", a spus femeia.

Mama Dianei, fata ucisă de urs

Mama Dianei, fata ucisă de urs, mărturisiri tulburătoare

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă- wowbiz.ro

Mama tinerei a mărturisit că a simțit că era ceva în neregulă atunci când fiica ei nu i-a răspuns la telefon. Ea avut o presimțire sumbră chiar în momentele în care fiica ei a fost atacată de urs.

"Am tot încercat să dau de ea. Ea îmi răspundea mereu la telefon, nu exista zi în care să nu-mi răspundă la primul mesaj sau la primul apel", a declarat mama Dianei.

Cine era, de fapt, băiatul cu care se afla Diana în momentul tragediei

Mama Dianei a povestit că băiatul cu care tânăra se afla pe munte nu era iubitul, ci cei doi erau doar într-o relație de cunoaștere.

"Băiatul nu era iubitul ei, era un prieten care poate, în devenire, ar fi fost iubitul ei la un moment dat, nu știu. Nu am putut să vorbesc cu el, nu am vorbit cu nimeni, nu m-am uitat la nimic.

Nu am putut”, a relatat femeia cu ochii în lacrimi.

Mama Dianei, fata ucisă de urs, paralizată de durere! Femeia a avut o presimțire sumbră chiar în momentele în care fiica ei a fost atacată de urs! Cine era, de fapt, băiatul cu care se afla în momentul tragediei

Mama Dianei a avut o presimțire sumbră chiar în momentele în care fiica ei a fost atacată de urs

"Mi-a spus să nu mă mai panichez, că nu se va întâmpla nimic"

Mama Dianei a ajuns, joi dimineață, la Institutul de Medicină Legală pentru a ridica trupul neînsuflețit al fiicei ei.

Ea le-a relatat jurnaliștilor că și-a avertizat fiica despre pericolele de pe munte, însă Diana a liniștit-o, spunându-i că nu are motive de teamă.

”I-am spus că sunt prăpăstii, că sunt o grămadă de lucruri periculoase. I-am spus: ”Dia, dacă te duci, eu o să stau panicată, dacă nu o să ai semnal în munte?” Și mi-a spus să nu mă mai panichez, că nu se va întâmpla nimic", a povestit femeia.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si