Numerosi jucatori si jucatoare din circuitul profesionist au criticat faptul ca rusoaica beneficieaza de invitatii la turnee imediat dupa ce isi termina suspendarea, afirmand ca nu e in regula sa fie ajutati sportivii care se reintorc dupa ce au fost prinsi dopati.

Aceste critici nu au fost bine primite de catre Sharapova care a declarat intr-un interviu pentru Le Parisien Magazine ca nu e corect fata de ea sa primeasca astfel de reactii pentru ca si-a ispasit pedeapsa primita.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

"Mi-am ispasit pedeapsa, asa ca de unde aceasta inversunare? Exista vreun motiv ca sa fiu pedepsita in continuare? Eu nu vad niciunul. Cand cazul meu era neclar, cand se stia prea putin, toata lumea avea dreptul sa ma judece. Dar acum, dupa ce am trecut pe la Tribunalul de Arbitraj al Sportului, care este neutru, eu spun stop. Daca jucatorii vor continua sa ma denigreze, in pofida acestui lucru, atunci nu este corect'', a afirmat Maria Sharapova.

Organizatorii turneelor de la Stuttgard, Madrid si Roma i-au oferit Sharapovei invitatii pentru a juca in cadrul turneelor pe zgura care au loc in lunile aprilie si mai. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si